Тези жени са на 40, а сякаш са още на 20

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:37 / 16.07.2018
9795
Суетата в Холивуд е присъща на почти всички известни хора, които се занимават с изкуство. Винаги е важно звездите да изглеждат добре, да са в крак с модата, бързо да отслабнат, ако напълнеят с малко килограми. 

Грижата за външния вид е нещо, което е важно за всеки човек, защото ни дава самочувствие, кара ни да изглеждаме по-красиви, без значение на каква възраст сме. Трябва обаче да открием баланс в това отношение, защото нищо прекалено не е полезно за нас. 

Пример за прекалено големи грижи може да ни бъдат някои популярни личности, които в един или друг етап от живота си са предприели стъпки за разкрасяване, които по-скоро са ги направили непривлекателни. Вижте във видеото примери за подобни известни хора.

В галерията горе обаче не разглеждаме такива известни хора, а звезди, които сякаш са с няколко десетилетия по-млади. Разгледайте снимките и се уверете сами в тези думи.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).