Тенденции от Модната седмица в Милано показват в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:43 / 24.10.2008
2719
С колекция прически, която за първи път бе показана на Седмицата на модата в Милано от 22 до 29 септември, пристигат за Италианския фестивал на красотата в Пловдив стилистите на козметичния гигант Alfaparf-Милано.

Ексклузивно за България ревю на прически в рамките на форума ще представи и елитният италиански стилист Саверио Палма. Той ще направи атрактивна демонстрация на колекция си прически Есен-Зима 2008/2009.

За първи път рекорден брой от 100 козметични фирми от цяла Европа ще участват в Италианския фестивал на красотата. По време на ХІІ-ото издание на форума, което стартира на 30 октомври в Палата 2 на Международен панаир - Пловдив и ще продължи до 2 ноември, модни стилисти и елитни фризьори от Италия, Гърция и България ще демонстрират „предпремиерно" в Пловдив революционни техники и продукти за разкрасяване.

На сцената в Палата 2 на панаира наред с ревютата на фризьорите, ще бъдат представяни и колекции облекла млади български стилисти.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Нина Добрев пострада жестоко при инцидент с мотор 
Мария Бакалова ослепителна в Кан
Изписаха Росица Пейчева и бебето
Големи гласове идват в Пловдив
Успешен спортист, депутат и министър празнува днес
Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).