Скандален запис! Пиленцата от Монако се разделиха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:02 / 20.01.2022
30546
Нина и Боби – международните гъзари, пиленцата от Монако, звИздичките с Ролс-Ройса…официално са разделени. Новината разтърси социалните мрежи и те вече липсват на всички.

Напоследък те все по-рядко използваха социалните мрежи, като дори напуснаха Монако и отидоха в Кан, където Боби Манекена продължи да вози звезди, а Нина отново работеше на рецепцията на хотел.

"Искам да знаете, че семейство Димитрови вече не са пиленцата от Монако, от Кан. Семейство Димитрови вече не съществува. Вече сме две отделни личности, аз съм Нина Димитров, а Борислав си е Борислав Димитров. Вече Борислав тръгна за България, така че го очаквайте по улиците на България, мен може да ме видите по улиците на Кан“, сподели в емоционално видео Нина.

"Пожелавам на Борислав да си намери по-добра половинка от мен – по-красива, по-умна, както и на мен. Пожелавам си да срещна човека, който ще ме прави безкрайно щастлива“, допълва Нина.

Няколко дни, след като обяви раздялата на семейството им, Нина започна да залива социалната платформа Тик-Ток с клипчета, в които обяснява, че двамата са премислили и отново са се събрали, видя Plovdiv24.bg. Двойката изключително много разчита на социалните мрежи, за да демонстрира "луксозен живот". Ефектът, обаче е обратен, тъй като потребителите ги спукват от подигравки, но за семейство Димитрови няма лоша реклама и упорито работят по въпроса да са една от най-известните двойки на България. Екипът ни не се наема да коментира дали "новината" за раздялата им истина или е поредния фарс.


Виж коментарите (0)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).