Рон Мос от "Дързост и красота" пя на сцената на Античния театър в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:17 / 02.09.2021
15371
Рон Мос, станал известен с ролята си на Рич Форестър в сериала "Дързост и красота", днес е рок звезда на сцената на Античния театър, информира БНТ.

Той гостува в България, за да представи музикалния си талант. По-малко известна, но също много успешна, е кариерата му на певец, китарист и композитор.

Роналд Монтаг Мос, освен като Рич Форестър, се изявява като музикант, а и като танцьор, в началото на артистичния си път. Той е от основателите на групата Плейър, която печели немалка популярност през 70-е и 80-е години на миналия век, дори участва в съвместни турнета с Eрик Клептън и Littlе Rivеr Bаnd.

След 25 години в легендарния сериал, Рон Мос се връща към ритъма от младежките си години и изнася концерти в много страни, към които сега добавя и България. Двата му албума след 2000 година вече са като самостоятелен изпълнител и композитор. От тях са някои от изпълненията в плейлиста днес.

Звучат още хитове от различни епохи - от Бийтълс до Роби Уилямс, шансони и канцонети. На сцената му партнира многоезичната певица Мария Елена Инфантино, а специален гост на шоуто е Орлин Горанов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).