Рокли от шоколад превзеха Париж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:05 / 28.10.2021
1598
Шоколадовото изложение (Salon du Chocolat) отново събира всички в Париж. Сладкарници, шефове сладкари, производители, търговци и любители на шоколадовите изделия, представиха своите умения, съобщават френските медии. Включват се и дизайнери, както и експерти по какаото, които искат да покажат всичко интерсно и вълнуващо в популярното и обичано от почти всички какаово бобче.  Участниците в изложението са около 700 души.

За посетителите това е една уникална възможност да опитат най-новите десерти, да видят най-качествените какаови зърна в света и да научат нещо ново.

Децата също са включени в сладкия шоколадов фестивал. Малките сладкари имат възможност да представят своите изкушаващи произведения, както и да майсторят лакомства с едни от най-добрите шефове сладкари.

Книжарниците се включват като представят книги с рецепти и историята на шоколада. Някои от авторите също присъстват на изложението и раздават автографи.

Черешката на тортата е модното ревю към края на изложението. Роклите направени от шоколад впечатляват всички участници и гости. Раздават се шоколадови награди за най-добри сладкари на годината.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).