Ремиксираха "Васко Жабата"! Харесва ли ви?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:30 / 06.10.2022
8307
Една от трите най-големи музикални компании в света - Warner Music избра да работи с Fabrizio Parisi & The Editor по първия официален ремикс на "Комбайна-вършачка“, по-известна като "Васко Жабата“, който от снощи вече се разпространява в цял свят.

Песента на оркестър "Камчия“ привлече интереса на гиганта след като стана най-стриймвана песен България и една от най-вайръл мелодиите в Тик-ток, след което се изкачи до първите места в Сърбия, Хърватска и Словения, а от две седмици и в Германия, Австрия, Турция, Холандия и Швейцария.

Warner Music придоби ексклузивитет върху правата на “Васко Жабата", благодарение на представителите си в България "Орфей Мюзик“, които са официален дигитален дистрибутор на оркестър "Камчия“. При проявения интерес на Warner Music за EDM ремикс на песента, за да я превърнат в радио хит в Европа и по света, “Орфей Мюзик" веднага се обръщат към Fabrizio Parisi & The Editor с предложение да го направят те. Въпреки че тандемът, който стои зад едни от най-успешните електронни проекти у нас, успява да преобрази напълно парчето само за дни, Warner вече е получил ремикси от различни диджеи и е програмирал премиерата. Щом вариантът на Fabrizio Parisi & The Editor стига до централата на Warner обаче, плановете бързо се променят и българското предложение е избрано като фокус трак между останалите ремикси.

Fabrizio Parisi & The Editor са добре познати имена за Warner Music от работата си с артисти, представлявани от големия лейбъл, като Рут Колева и Поли Генова. Те са и поредното доказателство, че Warner Music е поставила като водещ приоритет политиката си за подкрепа на локални артисти.

Fabrizio Parisi е един от най-популярните италиански диджеи и продуценти в Източна Европа и Близкия Изток, с над 3500 концерта на живо по цял свят и 7 сингъла в каналите на MTV. Той е основател и собственик на музикалния лейбъл Fa&Mi Music. От 2017 г. до сега синглите му често се изкачват до първите места в българските класации. Sunbeams остана в ТОП 10 на българския еърплей 49 седмици, 13 от които на първо място. Aurora и Tell Me Right с Ева Пармакова бяха първите му две парчета в MTV. От години Fabrizio Parisi е част от екипа на Italia Radio 1 със собствено радио шоу, а сетовете му са част от плейлистите на Radio Ibiza, SpaceFm Radio (Румъния), Djsline (Германия), KissFm (България), RadioXLarge (Турция).

The Editor е музикант, продуцент на електронна музика и саунд дизайнер, с магистърска степен от колежа Бъркли и стдружник на Fabrizio Parisi във Fa&Mi Music. Самостоятелната му работа е в стиловете chillout и dance electronic, като има зад гърба си издадени десетки албуми и сингли, включително е бил част от най-престижната селекция - “Buddha Bar Classical-Chillharmonic" на George V Records. Има собствено предаване по Italia Radio 1 и е автор на официални саунд сетове за Tracktion и Audio Kit Pro D1.

Двамата заедно с Fabrizio Parisi създадоха хитове като #yoursake, South Legend, влезлите в MTV Let it Play; Prison с Графа; Love Is Free; официалния денс версия ремикс на култовото парче на Brandy & Monica от 90-те "The Boy Is Mine" и официалния ремикс на Salty на Рут Колева, както и официалния ремикс на No More на Поли Генова, първия етно-хаус албум WIND OF EAST и много други.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).