Рачков, Радков и Калев вадят луди пари само за час

Автор: Георги Кирилов
Коментари (3)
14:05 / 15.07.2019
6814
Комиците Виктор Калев и Краси Радков заработват по 3000 лв. на час. Толкова била тарифата им, по която те се хонорували, за да са водещи на сватби, частни партита и корпоративни събития, пише "Уикенд".  

Най-често обаче актьорите отпускали и бис от половин час допълнително. Често се случвало звездата на "Шоуто на Слави" да се засече с някогашния любимец на Дългия на едно и също събитие или домакините да ги поръчат в комплект. 

Ценоразписът на Димитър Рачков бил почти същия като техния. Много родни богаташи били фенове на комика и често го викали за забава по време на лични тържества.

Именно частните партита били голямата стихия на Рачков, тъй като бил пълен с лафове, които използвал, за да забавлява богаташите. Сменял няколко визии по време на ангажимента си, а най-любим и търсен бил Жоро Бекъма – екранният му образ от "Пълна лудница“, който го изстреля право към върха преди години.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).