Премиерът изгледа филма за Петя Дубарова и възкликна: Вълнуващ, вдъхновяващ, великолепен!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (2)
13:07 / 21.01.2022
7747
Както съобщихме премиерът Кирил Петков и част от министрите снощи са разпускали на киновечер . Управляващите са умали удоволствието да присъстват на премиерата на филма "Петя на моята Петя", който бе заснет в Бургас.

Часове след прожекцията премиерът качи в профила си в социалната мрежа снимка на плаката на филма и написа под нея "Вълнуващ, вдъхновяващ, великолепен!", видя Burgas24.bg.

На прожекцията снощи са присъствали премиерът, вицепремиерът и финансов министър Асен Василев, вицепремиерът по ефективно управление Калина Константинова, министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер, министърът на културата Атанас Атанасов, музикантът Иван Лечев, който бе част от Инициативния комитет, издигнал Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат и други.

"Петя на моята Петя“ официално излиза днес по кината. Филмът разказва по много интересен и въздействащ начин историята на едно съвременно момиче на име Петя, чиято съдба се преплита с тази на знаковата поетеса Петя Дубарова и я повтаря… но не съвсем. Филмът е красив и поетичен. В малкото му предварителни прожекции досега той е успял да се хареса и на младата, и на възрастната публика.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).