Представят изложба на художничката Наталия Малакова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:37 / 27.03.2012
1814
Днес, 27 март, от 18 ч., галерия "Алеко" /читалище "Алеко Константинов"/, ще представи изложба на художничката Наталия Малакова.

Живописта на авторката, макар и много млада, не оставя впечатления на начинаещ автор. Творбите, родени в тишината на личното пространство, са композирани с изключителен усет за баланс. Пластичният изказ и мислене, са убедителни и овладени. Определено е изначална ролята на светлината и цветът. Ще изплуват ли мечтите с прилива на утрешния ден? Състояния между съня и конкретната действителност. Къде е пристанът на Слънцето и какъв е светът отвъд Хоризонта? Поканени сме в селенията на една артистична чувствителност.

Наталия Малакова е родена през 1986 г. в град Пловдив. През 2011 г. завършва Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство - Пловдив. Работи предимно живопис. Има участия в 3 колективни изложби в Пловдив и участие в международната изложба "Аз и приятели" през 2011 г. Самостоятелната й изложба е в галерия Арт-А през октомври 2011 г.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Родители фалират покрай абитуриентските балове на децата си
50-годишната Росица Пейчева разкри името на бебето
Обрат! Ергенката Надежда дава втори шанс на Алек
Бурите са били много силни, изместили са центъра на земното магни...
Любимец на зрителите взе ресторанта на шеф Токев
Гадателката, предсказала смъртта на иранския президент в ефир, пр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).