Пловдивчаните Кузмови спечелиха семейния сезон на Big Brother

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
22:46 / 10.06.2010
5835
Пловдивчаните Ели и Веселин Кузмови спечелиха току що семейния сезон на реалити предаването Big Brother. Те бяха единственото семейство, което освен с децата Кристиан - 6 г. и Елия - 2,5 г.си бе в къщата заедно с домашните си любимци - две кучета. Двамата спечелиха 200 000 лева кеш, семеен автомобил и апартамент в София. Все пак, както вече писахме те ще трябва да заплатят 10% данък върху печалбата си.

На въпрос от репортер на новини след края на шоуто "Ще дойдете ли да живеете в София?" Ели бе категорична: "Никога! Ние си харесваме Пловдив и няма да се преместим."

Нестандартното семейство, първоначално асоциирано от продуцентите на шоуто със семейство Адамс, спечели финалния вот с 68%. По информация на предаването в крайното гласуване участие са взели около 300 000 зрители чрез гласуване със смс-и.

На финалната права Ели и Веско се съревноваваха със семейство Колеви, които са живели в САЩ през последните 20 години, което бе и основния мотив на противниците на доскорошните "американци".

Шоуто провокира голяма част от телевизионните зрители със скандалността си този сезон. Едната тема, около която се обединиха повечето противници на реалитите бе, че е неморално и неправилно деца да бъдат използвани в подобен род тв предавания. Други пък силно възразиха срещу определението, че реалитито е "социален експеримент", тъй като семействата вътре не са представителна извадка. Множеството дискусии дали семействата в "Къщата" са представителна извадка на българското семейство така и не стигнаха до отговор на този въпрос.

Виж коментарите (24)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).