ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Пловдивчанин продава Ford Taunus с обявa-трепач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:43 / 12.07.2016Коментари (13)29671
©
Все по-чесно находчви люде използват нестандартни начини да представят стоката, която искат да продадат. Въображението се развихря основно тогава, когато става въпрос за любимия автомобил и често четриколесното е представяно като одухотворен обект и верен другар.

Подобен е подхода и на един пловдивчанин, който е решил да се раздели с една прекрасна класика - Ford Taunus от 1974 година. Автомобилът не крие белезите на времето, но пък очевидно собственикът му вижда в него много повече от стар американски автомобил. Но, за да не сме голословни, публикуваме без редакция обявата:

Автомобилът е по-добър от 50 нюанса сиво,при вида на колата жените сами се връзват за теглича и оставят да правите с тях каквото си пожелаете.

Няма гнило и ръжди,защото е покрит с Уран от планетата Криптон,лично предоставен от един приятел.

Форда има 98 % шанс да е следващият Батмобил,но това зависи само и единствено от следващия собственик.

Ако сайта беше международен може би и следващата в гаража на Железният Човек.

Таунуса е рекордьор на Гинес,лично той ми даде удостоверението и искаше да го повозя,но закъснявах за ride and roll в Банкя и оставихме за другия рекорд.

От Akrapovic отказаха изпускателна система по поръчка,тази "бива" .

Фордето е по-мощно от Фиат 500 и е наказвало паркирани Супри,Gtr-и и Мазератита.

Даже има слух, че е по-надежден от Mercedes Benz SLR McLaren.

Седалките са тапицирани от майстор шивач взел кетап при Долче и Габана,а кожата е лично дарена от Равногорски, среден на ръст, 3 поколение потентен глиган с отлична стойка и сервизна книжка,на който последните 3 яденета са трюфели от най-западната част на Великобритания,броени часове преди brexit.

Окачването е съвместна работа на НАСА и БАН произведени са само 2 броя,моя и на кораба на Брус Уилис във филма "Армагедон",ама като се сетя,тоя пич не се върна..лошо.
Последно за гумите да кажа и край.4 чисто нови гуми от 1565 малки плюшени котета закупени от Джъмбо в Белград от един приятел футболист.


Ако имате въпроси не звънете на Искра Фидосова или Меркел,а на мен.

Таунуса е единствената кола в България,която може да ви осигури безопастна панорамна обиколка на ИДИЛ за хората от НАТО на лично.Свещите са с искра наречена "Огънят на Прометей" а ангренажът е клин на Лили Иванова от ученическите и години.

В състезание на пистата Нюрбургринг, колата завърши на,да кажем че завърши.Съединителя е от валерианска стомана,дал съм мостра в "Игра на Тронове" .Единствено приемам 3 вида бартер:
1.Еднорог
2.Пакарда на Георги Димитров
3.Бялото Венто от 1 част на "Бързи и Яростни"


Източник: Offnews








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Здравейте. Изчетох подробно обявата и се интересувам от колата. Тъй като пишете, че сте съгласен на бартер с еднорог, нека ви предложа моя. Красив, висок, строен, мъжки екземпляр с дълъг рог (108 см. и почти същата дължина на мъжкото достойнство). Имам склонността да мисля, че ще порастне още, понеже в момента е в тийнейджърския си период, което го прави малко своенравен. Преди садмица си лакира копитата в черно и си боядиса гривата в цветовете на дъгата. Надявам се скоро този период да отмине. По принцип се храни с дъги, но в момента предпочита марихуана. Все пак, ако не искате да загуби вълшебните си свойства, трябва да му давате поне по една дъга на ден. Има изградени хигиенни навици, обича да се къпе, от скоро почна и да се бръсне (подозирам, че има някоя женска около него) и използва доста големи количества парфюм. Като цяло може да ви помогне в домакинството с пазаруване, чистене и готвене, но само когато сам поиска, не му се налагайте, защото става зъл, а приятелите му са тролове, който владеят черна магия. Така че, наистина, не го предизвиквайте. Когато отмине бунтарския му период, ще започне да ви носи студена бира и/или чехлите. Изпълнява и желйния, неограничен брой на ден, дори и да са извратени. Истински магниг е за мацките, страхотен аксесоар за лятото, няма да останете незабелязан с него. Има един иденствен дефект от предишния му собственик (Евгени Минчев), има хомосексуални наклонности и често търси мъжки ласки. Ако сделката ви се струва добра, моля пишете ми. Поздрави от Магичната гора!
0
 
 
Таунусът на времето беше добра изработка. Имаше реклама, че изминава 250 000 км без да гаси двигателя по кръгова писта...
0
 
 
Ако имах еднорог ,бих го сменил без да се замисля!
0
 
 
Хах бялото венто от бързи и яростни искал за бартер...
0
 
 
Абре тоз Таунус Иван Джукелов защо не го докараш на срещата някой ден?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: