Натали Трифонова остана без гадже?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (71)
12:28 / 23.05.2020
30816
Натали Трифонова май се е разделила с гаджето си Доан Хасан, издават хора от обкръжението й.

Синоптичката от доста време не е засичана с мургавия младеж, нито публикува общи снимки в социалната мрежа. Засега дългокраката блондинка мълчи по въпроса дали още е обвързана, но според запознати вече се оглежда за нов мъж.

Причината за разлъката се кореняла в нежеланието на Доан да сключи брак. Той още не се чувствал достатъчно узрял за такава важна стъпка, докато Натали вече искала не само сватба, но и деца. Тя неведнъж е споделяла, че сериозно се замисля на тази тема и е готова да забременее, но уви - приятелят й не споделял тези възгледи за общото им бъдеще. Трифонова чакала и годежен пръстен, ала Хасан така й не й предложил брак досега. "Мечтая си за семейство, за деца. Чувствам се готова за това!", откровена е синоптичката.

Натали и Доан се знаят още от ученици и през годините многократно са се събирали и разделяли. Сега отново са си дали почивка, но възможността пак да се сдобрят не е изключена. Блондинката е разказвала, че е имало периоди, в които били толкова обидени един на друг, че даже не си говорили. После обаче любовта им надделявала над егото и за пореден път си давали шанс.

Говори се, приятелят на Натали е заможен и върти 4 фирми за милиони, макар че е само на 27 години. Младежът от турски произход участва активно в семейния бизнес на родителите си и често глезеше синоптичката със скъпи подаръци.

Трифонова и гаджето й са били съученици в елитна столична гимназия, ала след завършването на училище пътищата им се разделили за известен период. През това време блондинката излизала с различни мъже, но не успяла да намери по-добър от Доан и се върнала при него. Той от години бил хлътнал по Натали, угаждал на капризите й и прощавал забежките й с други. По темата за брака и децата обаче не бил категоричен и все отлагал момента, а това много изнервяло синоптичката. След последния им разговор в тази посока тя се ядосала и сложила край. "Аз съм в идеалната възраст за дете! На 40 ли да го раждам това бебе?!", гневяла се хубавицата пред приятелки.

Дългокраката блондинка е споделяла, че с Доан са преживели много хубави, но и много трудни моменти. Най-тежко й било в деня, в който той се подложил на 12-часова сложна операция в Турция, ставайки донор на баща си. Възрастният човек имал нужда от трансплантация на черен дроб, за да живее, а момчето се съгласило да легне под ножа, без да се замисли. Хирургичната интервенция била изключително сложна и следоперативният период не преминал гладко. Натали изплакала очите си, докато се увери, че гаджето й е добре. За щастие, всичко приключило благополучно и Хасан се възстановил успешно, пише още "ХотАрена".

Виж коментарите (71)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).