Куката излезе от депресията! Вече е с нова роля и нова любов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:06 / 30.06.2018
5721
Дали Мариан Вълев е гангстер в международния сериал "Ускорение“, който интернационален екип произвежда в момента за "Нова“ и още няколко ТВ канала, може само да се гадае на този етап.

Не е изключено копродуцентът Димитър Митовски, който е и сред сценаристите на крими сагата, да е изпратил Вълев от другата страна на барикадата – при праведните, въпреки че в подобни сюжети нищо не е само бяло или единствено черно.

Сигурното е, че Мариан ще се опита да избяга от клишето, наложено му от "Под прикритие“. И русата коса е само първата стъпка по пътя към различния образ, пише "Галерия". Това не е първата му промяна. За роля му се налага да напълнее с 30 килограма, а после да ги свали за 15 дни, за да се получи контраст.

Концепцията в драматургията налагало бързата промяна. Според колегите му блясъкът в очите на Мариан се е завърнал не само заради новия сериал. Марин бил влюбен, но не споменавал публично дори и буква от името на избраницата си. Твърди се, че това е неустоимата швейцарска манекенка Джули Ордон. Последният му сериозен романс беше преди петилетка с Невена Титова, която живее и работи в Лондон, като интериорен дизайнер.

Мариян я обожаваше, а романтичните му жестове към нея нямаха край. Всеки свободен уикенд той се качваше в самолета за британската столица, дори татуира името й на ръката си. Но уви, заради разстоянието и различния им начин на живот двамата се разделиха. Както беше и с Белослава.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...
Катето Евро издига паметник


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).