Крал Чарлз III не ходи никъде без тоалетната и мечето си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:58 / 03.11.2022
2701
Британският крал Чарлз III винаги е бил известен сред роялистите като ексцентрична особа със синя кръв. Оказва се обаче, че Негово величество има два странни предмета, без които не ходи никъде.

Според кралския биограф Кристофър Андерсен монахът цял цивот пътува с лична тоалетна и плюшено мече. "Той все още пътува с плюшено мече. Има си го от годините, когато е бил малко дете. Единственият човек, на когото е позволено да пипа мечето е бавачка на име Мейбъл Андерсън, с която той е много близък“, твърди Андерсен, пише "Телеграф".

Писателят, както и други експерти по британската монархия, твърдят също, че Негово величество носи навсякъде "тоалетна седалка по поръчка“. Андерсен също казва, че кралят "иска това, което иска, когато го иска“ и дори ще доведе личния си готвач на официални вечери в домовете на други хора.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат", стигнал до 10 ...
Ивет Лалова: Не бих те заменила за целия свят
Един от най-мащабните конкурси започва след броени дни
Почина велик музикант


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).