Китайка роди близнаци с 10 години разлика

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:22 / 23.06.2020
4405
Жителка на китайската провинция Хубей роди двама братя-близнаци с интервал от 10 години, пише Daily Mail.

През 2009 г. 41-годишната жена се обърнала към специалисти, за да зачене чрез екстракорпорално оплождане (ЕКО). От няколкото оплодотворени ембриона в матката й бил пренесен само един, а останалите били замразени. Бременността приключила с раждането на първото дете, което било кръстено Лу-Лу.

Пред 2019 г. жената отстъпила на настояванията на сина си, който отдавна искал братче или сестриче. При повторното ЕКО бил използван един от замразените ембриони, съхранявани след 2009 година. Така на 16 юни, на бял свят се появил втория близнак, който бил кръстен Тун-Тун.

"От медицинска гледна точка Лу-Лу и Тун-Тун са близнаци", заяви един от лекарите, който помагал на жената. Теглото на Тун-Тун съвпаднало с теглото на родния преди 10 години Лу-Лу - 3,48 килограма.

По-рано бе съобщено за жителка на английското графство Хартфърдшир, която не е могла да има деца, но станала майка благодарение на най-добрата си приятелка. Жената се решила на това, след като преживяла пет помятания, две извънматочни бременности и премахване на фалопиевите тръби.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).