Като във филм на ужасите: Близки изнесоха тялото на починал пациент с леглото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:21 / 22.09.2020
10406
Роднини и приятели на починал човек отнесоха тялото на 49-годишния пациент от инфекциозното отделение в болницата в Струмица заедно с болничното легло и го откараха, съобщават македонските медии.

"Всичко стана като във филм на ужасите", казва директорът на болницата, след като пациентът, приет малко по-рано в тежко състояние, починал. Той бил хоспитализиран с висока температура, повишено кръвно налягане и отпадналост и починал скоро след приемането му в болницата.

Човекът бил откаран в болницата от съпругата и дъщеря му, а малко след като починал, двайсетина граждани от Струмица го извлекли от болницата заедно с леглото, прехвърлили го през оградата, сложили го в автомобил комби и го откарали в неизвестна посока.

Работещите в болницата не им попречили да откарат тялото, за да не предизвикат инцидент, но се обадили веднага в полицията.

Директорът на болницата добави, че не може да се знае дали починалият е бил заразен с коронавирус, тъй като не успели да му направят тест.

Струмица е ново огнище на зараза с коронавирус, в града сега има 1008 активни случаи, съобщава сайтът "Сакам да кажам".


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).