Как въздейства музиката върху бебетата ще научат мами и татковци в събота

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:45 / 11.02.2012
1187
Как въздейства музиката върху бебетата ще научат мами и татковци в безплатното Общинско училище за бъдещи родители в Пловдив. Доц. д-р Мария Малинова, дм, ще разкаже за световните проучвания в тази област, ще сподели и собствени изследвания и наблюдения конкретно за влиянието на българския фолклор.

Лекцията на пловдивската лекарка, известна като един от най-добрите специалисти в акушер-гинекологията, ще започне от 11 часа днес, 11 февруари, на обичайното място - в книжарница "Форум" в мол "Галерия Пловдив". Родителите ще научат и "Защо да съхраним стволови клетки при раждане?" от специалистите от Медицински център "Афродита".

Организаторите на общинското училище - Центърът за бременни жени, ДКЦ-1 и книжарница "Форум" в мол "Галерия Пловдив" канят на безплатните уроци не само майките, но и бъдещите бащи, чието присъствие е от изключителна важност.
За лекциите не е необходимо предварително записване.

Повече информация за безплатното Общинско училище за бъдещи родители може да научите в интернет на www.galeriaplovdiv.com, както и на GSM 0888 89 50 26 и в книжарница "Форум" в мол "Галерия Пловдив". Запитвания може да правите и на адрес bebevplovdiv@yahoo.com.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Актриса често пазарува от битака: Това е най-прекрасното място
Мъж получава по 1800 евро подарък на месец в продължение на три г...
Почина българският Брад Пит
Миската Венцислава Тафкова изневери на диетата си
Ники Минаж се извини
Завинаги загубихме голям глас на рока


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).