Известен пловдивчанин катастрофира, направи си селфи с обърнатия джип

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:57 / 22.04.2022
16585
Известният творец и представител на модерното изкуство Емил Миразчиев е катастрофирал тази сутрин край Ръжево Конаре.

Миразчиев сам съобщи в мрежата за инцидента, при който се е отървал невредим, но пък си е направил впечатляващо селфи, озаглавено "Екшън на макс без жертви".

Вижда се, че джипът му е излязъл извън черен път и се е обърнал встрани, а водачът очевидно е успял да излезе, без да пострада.

Емил Миразчиев е художник и куратор. Роден е в Пловдив, където живее и работи. Завършва графика в НХА – София (1986). Един от основателите на група "Ръб“. Автор и ръководител на международен проект "Графично ателие – Пловдив“, председател на сдружение "Изкуство днес“, основател и директор на Център за съвременно изкуство – Пловдив, "Баня Старинна“ и галерия "Коридор“.

Инициатор и директор на международния фестивал за видеоизкуство "Фасада“ и фестивал на светлината LUMMIX, Пловдив. През 2010 г. инициатор на ПЕСК 2019 и художествен директор през 2013 г., пряко ангажиран в изготвяне културната програма на проекта.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).