Известен пловдивчанин готви нов проект

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:28 / 26.04.2022
7632
Пътеводител на най-интересните места в България подготвя писателят и влогър Слави Панайотов. Той споделя, че покрай книгата си "Топ мистериите на България“ е обиколил много такива и иска да сподели впечатленията си с читателите.

"Пътеводител със снимки, история, легенди, всичко. Подобно на мистериите на България, но малко по-насочена спрямо пътуванията, за да стимулирам семействата с деца и детето примерно да каже - мамо, татко, заведете ме на това място от книгата, много интересно ми се струва и да опознаят България, защото това е начинът да я обикнем".

Слави Панайотов става известен със своя YouTube канал, който се следва от над 1 милион души. Автор е на трилогията "Топ мистериите“, а в последната си книга задълбочава проучванията си в нови "50 невероятни загадки“. Споделя, че именно любопитството му дава първоначалния тласък да споделя в интернет интересни факти, за които е прочел или научил. 

Роден е в Пловдив и завършва университет в Нидерландия със специалност "Хотелиерство и туризъм“, съобщава "Радио Пловдив". В момента той е сред най-влиятелните инфлуенсъри у нас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).