ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Гърците се изхитриха, прецакват българите на плажа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:01 / 25.08.2014Коментари (13)4063
©
Безплатните гръцки плажове вече въвеждат такси за българските туристи. Доскоро всеки можеше да ползва чадър и шезлонг, ако си поръча нещо от бара. Поръчката на едно кафе за 3 евро беше достатъчна, за да седиш на сянка през целия ден. Българските туристи обаче масово отказвали дори минимална консумация, пише в."Преса".

От няколко дни собствениците на барове в районите на Меси и Фанари - най-близките плажове за пътуващите през прохода Маказа, изискват минимална консумация от 10 евро за чадър и три шезлонга.

Вече е забранено и вкарването на хладилни чанти. Вече дори има случаи, когато български туристи са извеждани принудително от плажа.

В южната ни съседка има и други практики. Така например в района на Ксанти срещу три евро на гърците се сервира кафе и вода, докато на българите - само кафе. Бутилките с вода струват по едно евро и за тях нашите туристи плащат отделно. На недоволните се сочи свободната плажна ивица.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 28.08.2014 г.
0
 
 
na koito ne mu se igrae sirtaki da si stoi w ka6ti !
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 25.08.2014 г.
+2
 
 
Съгласен съм със поведението от българска страна, напълно вярно и подкрепям византийците ,бяхме група от 80 човека имаше адвокати ,учители ,лекари общински съветници итн , абсолютно са прави хората , 7 дни бяхме на хотел то не беше пържене правене на салати с продукти от BG пиене на домашна ракия всеки е излезнал на терасата на хотела и се наслаждава на гледката викайки наздраве и това ако не е БАЙ-ганювщина нормално е да ни третират като такива мисля ,че си го заслужаваме .Иначе като го питат къде беше на море ВЪВ ГЪРЦИЯ смело и усмихнато отговарят интелектуалците , знаем се какво представляваме не е нужна реклама.ГАНЬО ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ балкански селски тарикат .
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 25.08.2014 г.
+1
 
 
Нали ги гледам няколко години поред - особено и специално тия с регистрация Е - нали им е близичко... То са сандвичи в найлони, мъкнат термофонни чанти с вода, кола, бира.. нищо не купуват от барчетата, а искат да стоят под чадър с 2 шезлонга и 2 детски такива.. Басии и селянията.. И като ги видя на паркинга - все с един пасати комбита от 92г. - нафрашкани с ядене и пиене. Еми, няма как да стане без такси за плажните атрибути, след като те са собственост на фирмата, държаща плажната ивица!
+5
 
 
Ганьо се изсипва с две ремаркета с кебапи, пържоли и зарзават с хладилни чанти, тенти, дивани и котлони и иска да го траят каto не харчи и две евро за кafe по плажа...навлеци безпардонни, да ги "глобяват" сега ..-)))
Aнонимен
на 25.08.2014 г.
+10
 
 
нашенските Ганьовци презастроиха морето ни от лакомия за пари на всички нива,обикновенният български чобан,обиден че не не е достатъчно оценен баровец ,атакува гръцките ширини ,но и там не му достигат парите и в желанието да е баровец,се излага тотална и повсеместно,
Aнонимен
на 25.08.2014 г.
+9
 
 
ганьо го гонят от всякъде,тръгнал да да тарикатства при тарикатите,ЧОБАНА СИ Е ЧОБАН НАВСЯКЪДЕ,СРАААААМ
Aнонимен
на 25.08.2014 г.
+5
 
 
То византийците не са виновни... Ами нашево брата, майка си търсите там. Оставете ги да си се радват на камъните, нямате ли си родина, няма къде да почивате в България? Като искате да похарчите пари за почивка, го сторете тук, защо ще наливате в тяхната икономика? Или тук не ви харесва, а българино?
+13
 
 
С прасетата трябва да се отнасят като с прасета. Освен, че се носят чанти и никой не купува нищо от заведенията на плажа, нашенците оставят неописуема мръсотия след себе си. Трябва да започнат и да ни глобяват за неизхвърлените на определените места отпадъци и за фасовете по пясъка. Тогава може и да се понаучим, че не може да съсипваме нещо, което хората са градили и пазят, защото с това се прехранват.
Aнонимен
на 25.08.2014 г.
+20
 
 
КАКВО ЛИ ИМА ОЩЕ ГЪРЦИТЕ ДА ВИДЯТ , ТОВА Е НАЧАЛОТО.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
Стрелба по Роберт Фицо
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: