Грандиозен концерт организират Respect и приятели в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
07:35 / 09.04.2010
3695
На 1-ви май в 18 часа, Пловдив наистина трябва да бъде готов за нещо грандиозно. Respect и приятели ще направят един голям концерт, който трайно ще остане в съзнанието на тези, които присъстват и станат свидетели на това как български хип-хоп изпълнители правят събитие на невиждано високо ниво, с 14 киловата висококачествен саунд и уникални светлинни ефекти на огромна сцена.

Цялото шоу на Цецо и Крум от Respect ще бъде подплатено от живи инструменти, на които ще свирят едни от най-добрите инструменталисти в България - зад барабаните: Атанас Господинов, китара: Ричард Мантарлие (финалист на Pop Stars за Германия,Австрия и Швеция) и бас китара: Сашо Леков. Гост-изпълнители ще са: Slawek, Reknail, Random и Drebus. Мястото на това, уникално по себе си, събитие ще бъде обновената до неузнаваемост зала „Олимпиада", намираща се в Кючук Париж до плувен комплекс „Нептун".

Капацитетът на залата е 2000 седящи места. Има и бар, който предлага безалкохолни и алкохолни напитки. Друго любопитно покрай събитието е, че Respect ще изпълнят на живо пред феновете си за първи път 2 съвсем нови парчета от предстоящият им албум(„Връзката" и „Дръпни сa").

Цена на билета: 5 лева (предварителна продажба) и 7 лева на място. Можете да си закупите билети от интернет клубове SPEED и от магазин DYNACORD на ул. "Филип Македонски" 29.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Българин е специален гост в дома на Филип Плейн
Коментар за гафа на Цветанка Ризова: Корпоративните шефове ще тър...
Нова присъда за Мадона
Странна миризма около имението на Меган и Хари в Калифорния
Организация: Да шофираш като жена означава най-вече едно: да оста...
След смъртта на баща си Павел получил смразяващо обаждане: Топкит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).