Гавра с Ицо Стоте манекенки взриви мрежата: Гледай си старостта и простата и остави манекенките на нас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
17:37 / 04.07.2020
21371
64-годишният бизнесмен Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки, вече си има нов прякор. Зевзеци го кръстиха Ицо 100-те години заради пенсионната му възраст и същевременно нестихващия му нагон към млади манекенки и плеймейтки, пише jilo.bg.

Повод за поредната вълна от подигравки по адрес на самопровъзгласилия се за българския Хю Хефнър стана негово скорошно интервю. В него възрастният бизнесмен с високо самочувствие заявява, че в момента около него има три жени, между които се двоуми, но в крайна сметка смята една от тях да отпадне.

Предполага се, че става въпрос за последните две носителки на титлата "Мис Плеймейт“ Жанета Осипова и Михаела Тодорова. Нито една от тях обаче не се слави с добро име, а в интернет често са оприличавани на транссексуални.

"Такива като теб – дърти Чичко паричковци, въздигат проститутки в миски и ги правят значими“,възмущават се интернет потребители. Според тях интервюто със Стоте манекенки е своего рода обява, в което просто си набира поредните пеперудки за бардака.

"Ако не бяха парите ти, никоя нямаше да те погледне! Дърт комплексар, който си избива комплексите с млади травестити“, "Докато има толкова отрепки, комплексари, които се чудят къде да си дадат парите, ще има и такива плашила да им ги взимат“, гласят някои от най-безобидните коментари под интервюто.

Самият Сираков казва, че прякорът Стоте манекенки го ласкае, макар че повече би му подхождал Хю Хефнър. Това изказване също предизвика смях у потребителите, според които близо 70-годишният Сираков вече се изпуска в гащите заради хипертрофирала простата.

"Брат, гледай си старостта и простатата, остави внучките да си живеят живота!“, "Стар пръч, не закачай децата“, хокат го в нета.

Според тях Стоте манекенки не бива да бъде смятан за бохем само защото не е успял да задържи нито една жена до себе си. "Той е просто едно копие на Митьо Пищова в излъскан вариант“, заключват в мрежата.

Виж коментарите (5)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).