Галена не разпозна гласа на участник, когото познава от години

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:18 / 23.09.2022
3573
В разгара на едни от най-вълнуващите етапи в "Гласът на България“ - кастингите на тъмно, конкуренцията между треньорите Дара, Галена, Любо Киров и Мастър Лечев става все по-оспорвана и забавна. В неделя вечер по bTV зрителите ще станат свидетели на не едно и две отмъквания "под носа“ на впечатляващи гласове, а в директна конкуренция често ще се оказват Любо Киров и Иван Лечев. 

Енергичната Дара ще се окаже блокирана от "милите си колеги“, но това няма да попречи най-желаните гласове да избират нейния отбор, а Галена няма да разпознае гласа на участник, когото познава от години, и ще бъде изненадана от срещата си с него и избора му на песен.   

Предстоящият епизод на "Гласът на България“ в неделя от 20:00 ч. по bTV ще предложи истински екшън за зрителите с най-неочаквани истории и изпълнители. Само част от участниците, които ще стъпят на сцената са: оригиналният изпълнител на шлагера "Стари рани“ в дует със Софи Маринова, смела украинка, избягала от ужасите на войната с емоционален разказ, който ще завърши с поклон към българския народ и вълнуващо изпълнение на психолог, роден в Перу, който ще разгорещи страстите с известен латино хит.

Двама влюбени ще се изправят изненадващо един срещу друг в шоуто, а вокален педагог ще изпълни мечтата си да се "завърне“ към истинската емоция от живото изпълнение на сцена под съпровод на страхотния бенд България“.

Качествени гласове, които вече са били на голямата сцена на шоуто или са покорили други музикални формати, ще си припомнят тръпката от нея и ще се явят още по-смели и готови за победа, а съвсем млади, брилянтни гласове ще заблестят за първи път в любимото музикално шоу по bTV за радост на всички в залата и пред екраните. Зрителите ще чуят и Донко Марков, който в края на последния епизод бе изненадан, докато гледаше в публиката, че ще вземе участие в музикалната надпревара.  

Следващият уикенд епизодът на "Гласът на България“ ще се излъчи по изключение в събота, на 1.10.22, в деня преди парламентарните избори.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).