Ето какво разкри голямата любов на Слави Трифонов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:54 / 14.07.2018
81793
Голямата любов на Слави Трифонов направи доста силно изказване, свързано с известния водещ.

"Не ми пука за Слави Трифонов! В смисъл - желая му всичко най-добро, но не съм свързана с него от много време. Нито с него, нито с нещата, които правят в предаването. Останаха ми добрите приятели и контактите в него", коментира Мартина Огнянова, цитирана от "България днес".

Бившата танцьорка, която бе последната голяма любов на Дългия е щастлива с новия си мъж и децата им. Двамата с любимия й Коко имат козметична фирма и се радват на прекрасно семейство.

"Радвам се на успехите си в бизнеса и вече не съм нито танцьорка, нито масажист", споделя още Огнянова. Тя завърши кинезитерапия в НСА и известно време работила по специалността си.

Колкото до "Шоуто на Слави", красавицата е категорична, че понякога й липсват емоциите от концертите, но като цяло животът й сега е доста по-смислен отпреди.

"Децата са най-важното за мен в момента. Имах нужда от промяната и много рядко посещавам столицата. А шоуто на Слави гледам само когато няма какво друго да правя", споделя красивата Мартина.

По времето, когато двамата ходят обаче, Мартина е гадже на Борис Солтарийски от "Ку-ку бенд". Тя къса с него, избирайки Слави, но въпреки голямата любов, връзката им се разпада.

Днес обаче Мартина е щастлива, че най-сетне е намерила истинска любов и пожелава и на Трифонов да му се случи същото чудо.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).