Дъщерята на Серина Уилямс блести на червения килим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:49 / 16.11.2021
3973
По време на премиерата на филма "Методър Уилямс", описващ историята на бащата на сестри Уилямс - Ричард, и техните първи стъпки на корта, Серина се появи с цялото си семейство. 

До нея беше съпругът ѝ Алексис Охинян, а всички обективи бяха вперени в малката Олимпия. 4-годишната сладурана беше облечена в мини версия на тоалета на мама - черен гащеризон с кристали. Госпожицата с удоволствие позираше пред камерите и се радваше на вниманието.

Във филма, който ще излезе на големите екрани до дни, ролята на Ричард Уилямс, който е и първият треньор на сестрите, е изиграна от Уил Смит. Той също присъства на премиерата с цялото си семейство. 

Винъс се появи в блестяща рокля и с интересна прическа, а двете със Серина  позираха за снимка със Саня Сидни и Деми Сингълтън, които пресъздават техните образи в лентата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).