Драма между свекърва и снаха в семейство Меси

Автор: Симона Димитрова
Коментари (0)
21:12 / 19.12.2022
19753
Напреженията между свекърва и снаха са добре познати за българските семейства, а по-назад не остават и известните личности от другите нации.

Въпреки че футболистът Лионел Меси и съпругата му Антонела Рокуцо, с която има три деца, се смятат за щастлива двойка, семействата им не се понасят. Говори се, че майката на Меси, Селия Мария Кучитина, била против връзката им от самото начало. Това е драма, за която се говори до ден-днешен.

Доказателства за съперничеството между двете най-важни жени в живота на известния футболист бяха съобщени от медиите в Аржентина, когато Селия Мария направи странен ход в деня на сватбата на сина си - тя е отишла на церемонията в сиво-бяла рокля, имитираща сватбена рокля.

Тя носеше дълга бяла рокля с бродирани камъни и дантелена граница, която докосваше пода, а сватбената рокля на новата й снаха изглеждаше подобно.

Счита се за неуважение всеки гост или член на семейството, различен от булката, да носи бял цвят рокля на сватбата.

Модната журналистка Миранда Дрес написа: "Изглежда Селия е решила да пренебрегне това правило и е решила да облече рокля, която макар и ефектна, не е подходяща за майката на младоженеца. Остават съмненията дали е просто съвпадение или този жест на звездната майка потвърждава слуховете, че отношенията между Антонела и свекърва й не са добри.“

Те се ожениха в родния си град Росарио в аржентинската провинция Санта Фе и събитието подхрани слуховете за дългогодишна враждебност между майката на Меси и семейството на Антонела. Аржентинските медии съобщиха, че двойката е запазила целия първи етаж на хотелския комплекс "City Center Rosario", където е отседнало семейството на Меси, а семейството на Антонела е заело втория етаж, тъй като двете семейства не разговарят.

Аржентински журналист е попитал майката на Меси дали тя и съпругът й биха отишли ​​в Южна Африка, за да гледат играта на Меси. Той спомена, че Антонела вече е там и тя заяви: "Антонела, Антонела, коя е Антонела? Твърди се, че това е предизвикало напрежение в семейството, тъй като Меси е бил казал на родителите си, че ще остане в Аржентина.

Виж коментарите (0)

Още по темата (75):
25.12.2022 Евра: Меси вече няма да живее в сянката на Марадона
25.12.2022 Магьосникът Меси счупи 10 рекорда в Катар
25.12.2022 Аржентина надделя над Франция и извън терена
23.12.2022 Определиха най-красивото попадение на Мондиала в Катар
23.12.2022 100 000 души аплодираха вратаря на Аржентина
22.12.2022 Манията по Лео Меси придобива застрашителни размери
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).