Деси Слава проговори откровено за личния си живот

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:00 / 16.11.2019
11847
Деси Слава  призна, че е имала жестока следродилна депресия и това е била причината да избягва така упорито медийното пространство в последно време.

След раждането на втория си син поп-фолк дивата с ангелски глас направо се сринала психически, признава самата тя, но вече е в пълна готовност отново да влезе в предишните лъскави обувки.

"След като родих Борис, имах известно време следродилна депресия, която уж трябваше да отмине по-бързо, но не ме пусна толкова бързо. Чак сега от един-два месеца идва периодът, в който сякаш възкръсвам за ново начало.

Преди майчинското чувство някак си потискаше артиста в мен. Но сега вече назрява момента да променя това. Въпреки че не съм спирала да ходя по участия, но не бях на сто процента в кондиция.

От известно време имам желание и за някакви диети, защото доста се борих с килограмите и те ме надвиваха винаги и не успявах да намеря тази воля. Напоследък намерих сили да започна да правя някакви неща за себе си", споделя с неприкрито вълнение изпълнителката, която сподели и още нещо много съкровено:

"Когато съобщих на Майки, че съм бременна и че ще има братче, той много се зарадва в първия момент и в следващия се разплака и ми каза: "Мамо, надявам се на него да не му липсваш така, както на мен си ми липсвала". Аз се разплаках заедно с него.

Сега няма как да го допусна, защото съм много по-зряла и осъзнала, колко е важно да бъда до детето си, а и приоритетите се променят. Човек по един начин разсъждава, когато е на 20, по друг – на 30 и съвсем по друг – на 40.", добавя още гласовитата блондинка, която междувременно вече работи активно по цели два нови проекта, единият от които съвсем скоро ще види бял свят, пише Шоу Блиц.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Любопитни новини:
Важно от ВМА: Белете не само черупката на боядисаните яйца!
Нова мода сред известните дами у нас
Лорд Минчев: След като бях във WC-то в ресторанта, всички ме глед...
Задават се нови телевизионни преживявания
Венко с първи коментар след напускането на Слави Трифонов
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).