Деси Цонева отново бременна?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:12 / 24.10.2022
13600
Деси Цонева показа наедрял корем и усъмни последователите си в социалните мрежи, че е бременна за трети път. Журналистката, която е запалена кулинарка, показваше как готви поредната си манджа, а под халата й се очерта огромен корем. 

"Явно и тя е от известните майки, които до последно крият, че ще дарят живот. Иначе не мога да си обясня защо не казва“ – коментираха последователи на брюнетката.

През лятото отново имаше слухове, че дъщерята на покойния Димитър Цонев ще става майка за трети път, но тя категорично отрече.

"Само минавам да кажа, че не съм бременна, не ям вредни храни и поркам умерено", с което напълно тушира слуховете, че очаква трети наследник. Деси обаче не поясни дали планира да има второ дете от настоящата си половинка - Явор Стефанов, с когото продължава да е все така щастлива.

Двамата са заедно от 5 години, а от 3 са семейство. Цонева има дъщеря от Явор - Бианка-Димана, която преди дни стана на 3 годинки. Деси има и син от бившия си мъж Янчо Таков-младши, който носи името на татко си и дядо си по бащина линия. Явор Стефанов пък има две големи дъщери от бившата си половинка, с които Цонева неведнъж е показвала, че е в отлични отношения, припомня "Уикенд".

Преди време бившата репортерка от "На кафе“ сподели, че с Явор се влюбват след смъртта на баща й Митко Цонев, по време на почивка в Гърция, като попадат в обща приятелска компания. Новата любов станала причина Деси да се пребори с депресията, в която е била изпаднала след загубата.

"Разликата ни е 19 години – колкото е един кармичен цикъл! Тоест аз съм родена за него, това е нашата съдба! Как да не вярвам, след като нито веднъж не сме се скарали сериозно, след като отношенията ни са толкова вдъхновяващи и дори жестоки подмолни интриги не успяха да всеят раздор помежду ни? Явор е човекът, който е предопределен за мен", уверена е Деси.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).