Дара няма представа как се прави кекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:46 / 01.07.2018
14838
Изпълнителката на 2018 г. Дарина Йотова, по-известна с артистичния псевдоним Dara, може да е едва на 20 години, но вече има завиден кулинарен опит, информира "24 часа". “Живея сама от около 3 години и половина. Свикнала съм да си готвя", казва певицата. И тъй като не само знае какво е по-вкуса й, но може и да си го направи, все по-рядко хапва навън.

Още от малка проявявала интерес към кулинарията, но майка й не й давала да изявява заложбите си. Дара наблюдавала с интерес процеса на готвене - как се включва котлонът, как се загрява мазнината в тигана и на колко тънко трябва да се режат зеленчуците. Издебнала момента, в който майка й излязла, и отворила хладилника.

Видяла няколко останали яйца. “Охо, сега ще види тя! На мен ли няма да ми дава да готвя?", мислела си малката Дара. 

Решила да включи газовия котлон. “Той е много опасен за малки деца", казва изпълнителката. Още от дете не се страхувала да поема рискове. Загряла малко олио в тиган и чукнала яйцата. Това бил първият й омлет. Когато майка й се прибрала, с лека изненада я попитала: “Ти ли си правила яйца?" Малката Дара, много щастлива и горда от себе си, потвъдила с шумно “да".

Не всеки кулинарен опит на певицата обаче завършвал успешно.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).