Блокбъстърът "Игра на тронове" се завръща

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
07:46 / 14.09.2019
7659
Телевизионната мрежа HBO е близо до сделка за пилотен епизод от нова поредица, която ще е предистория на супер успешния им сериал по книгите на Дж. Р. Р. Мартин, твърди сп. Entertainment weekly.

Сериалът ще бъде базиран на историята на един от родовете от "Игра на тронове" - Таргариен. Той ще проследи началото на рода с Егон Завоевателя, връзката с драконите, завладяването на Вестерос, гражданската война в рода, т. нар. Танц на дракони. Подобен проект се замисля от 2017 г., когато на петима от сценаристите е възложена задача да разработят нова нишка от сериала, която да продължи успеха му, след като сериалът свърши.

По-рано тази година излезе новата книга на Дж. Р. Р. Мартин - "Огън и кръв", обхващаща 150 години от историята на Таргариен - събития, случили се 300 години преди събитията в "Игра на тронове". Сериалът ще бъде базиран именно на тази книга. Проектът още няма име, не се разкриват и подробности, но според слуховете, пилотният епизод ще бъде написан лично от Дж. Р. Р. Мартин.

Напомняме, че в продукция е още един сериал-предистория, който се фокусира върху началото на рода Старк, произхода на белите бродници и ерата на героите - събития, развили се хиляди години преди "Игра на тронове".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).