Безплатни напитки и уроци по латино и улични танци на подгряващия "Фанта фестивал"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:21 / 22.03.2012
2733
Танци с часове и "Фанта" "на корем" обещават организаторите на подгряващия "Fanta Dance Stage" в Пловдив на 24 март. За 8-ма поредна година през май в София се организира "Fanta Dance Festival", на който по традиция се очакват световни звезди в латино и хип-хоп танците. 

Изданието в Пловдив е подгряващ етап на фиестата в столицата, обясни Гаро Узунян, координатор и водещ на шоуто в Града на тепетата. Той отправя покана към всички, които искат да усвоят движенията на салса, хип-хоп и брейк да дойдат в събота, 24 март, в източния атриум /до 5D киното/ на мол "Галерия Пловдив". 

За първи път пловдивчани ще могат да вземат безплатни уроци по различни стилове танци. Точно 12 часа на обяд инструктори ще демонстрират новата аеробик латино мания "Зумба". 

От 12.45 до 15.30 часа преподаватели от 4-те пловдивски школи по латино танци ще обучават всички желаещи на салса, тимба, кизомба, салсатон и меренге. 

В денс уроците със сигурност ще се включи единствената българка европейска шампионка по салса Моника Стоянова, издаде един от сюрпризите на фестивала Гаро Узунян. От 15.50 до 19 часа дансингът в източния атриум на мол "Галерия Пловдив" ще се изпълни с ритъма на хип-хоп и брейк. "Silky Dancity" ще изиграят демонстративно шоу, а след това хореографката Kay Light и инструктори безплатно ще обучават на най-новите стилове в уличните танци. Най-добрите "ученици-танцьори" ще бъдат наградени с "Фанта" и пълен пропуск /шоу, уроци и партита/ за "Fanta Dance Festival" в София през май.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Шофьор сложи килим върху колата си, за да я предпази от градушки
20 години Plovdiv24.bg
Какво казва нумерологията за днешната дата
Фронтменът и създател на софийската група "Подуене блус бенд" чук...
Проучване показва близо 10 процента разлика между първата и втора...
"Нападнаха" ергена Виктор


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).