Анита на Рачков се пробва като актриса

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:55 / 19.10.2022
2837
Любимата на Димитър Рачков, плеймейтката Анита, има актьорски амбиции. Силиконовата блондинка е проявила интерес към курсовете по актьорско майсторство, организирани от школата МОНТФИЗ.

Любопитството на Анита към професията е продиктувано не само от партньора в живота й, но и от нейна близка приятелка, която се обучава в академията за млади актьори. Анита я придружава по време на няколко репетиции и ѝ оказва пълно съдействие за сценичното присъствие. Димитрова с интерес е проследила целия процес на обучение в школата и се запалва от възможността самата тя да се запише, информира HotArena.

В момента красавицата страни от прожекторите. Според нейни близки по съвет на Рачков момичето не бърза с телевизионните изяви, но има амбиции за такива. Тя нямала против да дебютира с някоя малка роля в сериал. Нейният възлюбен обаче я съветва да придобие повече опит и увереност пред  камерата и чак тогава да се появи публично, за да не дава поводи за клюки относно артистичните й заложби. Сега  плеймейтката заляга над учебниците. Тя учи в УНСС финанси  и наскоро е изкарала задължителен стаж към висшето учебно заведение в банка.

Преди да стане известна като половинка на актьора, красавицата често се снима в клипове на Пайнер. Именно по време на снимките на песента "Ние“ на братя Аргирови тя се запознава с Рачков, писа "България Днес“.

През 2017 година тя се явява на конкурса за най-сексапилни момичета "Мис Плеймейт“. В същото издание победителка става Нора Недкова. В краткото си представяне за еротичната надпревара Анита посочва за себе си, че се занимава шест години професионално с бокс и мечтае за свое предаване.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).