Анджелина Джоли се насочва към ново поприще, ето кое е то

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:30 / 18.05.2023
1634
"Започвам нещо ново днес - колектив, в който всеки може да твори". Това написа Анджелина Джоли в профила си в Instagram. С тази публикация актрисата обяви пускането на пазара на модната марка, която ще носи нейното име, видя Sofia24.bg.

В публикацията си холивудската звезда определи своя нов бранд като "Място, където креативните хора могат да си сътрудничат с опитни шивачи и занаятчии от цял свят. Това е начин да благодаря и да покажа уважението, което изпитвам към многото таланти, които срещнах по света".

Марката, казва тя, ще използва "Винтидж материал и отпадъчни тъкани". Един добродетелен моден проект, който ще види бял свят есента на 2023 година.

"Atelier Jolie иска да се присъедини към тези, които се ангажират с демократизирането на модната индустрия, позволявайки на клиентите да имат достъп до творенията на колектив от дизайнери и майстори занаятчии“, допълва Джоли.

От друга страна, Atelier Jolie също насърчава повторното използване: "Ще използваме остатъци и реколта материал. Ще реновираме и съживим старите дрехи благодарение на технологията upcycling. Ще вдъхнем нов живот на това, което може да бъде изхвърлено, ще създадем облекла, които ще бъдат истински наследства, с много лично значение“, завършва постът на актрисата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).