Андреа Банда Банда забранила гостуване на певица в "На кафе"

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:00 / 26.03.2021
17844
Явно наистина Андреа Банда Банда командва в "На кафе“ заради състоятелното си татенце и въобще не е шега, че тя си има собствено телевизионно предаване. Брюнетката обича да иронизира публикациите, че е до Гала с връзки, а не заради способности, но очевидно тя управлява женското предаване. Само така може да си обясним, че заради нея отказват на певицата Йоко участие, видя "Hotnews.bg".

Йоко написала преди година негативен коментар за телевизионните умения на Андреа и след като два дни водила преговори за участие в "На кафе“, получила категоричен отказ. Ето какво написа певицата:

"След двудневно обсъждане на варианти за гостуването ни с редакторката на предаването, изненадващо вчера от нея получих писмен отказ по viber. (Прилагам скрийншот с писмения отказ) Един от най-новите проекти на българската музикална сцена бе отхвърлен и цензуриран заради личностни проблеми и ежедневно отчайващо непрофесионални изяви на някоя си Андрея Банда Банда, лице на НОВА ТВ. Тя била покрусена от мой фейсбук статус, написан миналата година (април, 2020г), който коментира нейната телевизионна, да я наречем, неспособност. Това е и причината ние да получим писмения отказ за премиерата на песента по НОВА ТВ. Надявам се това да не е мнението на екипа на предаването!

Надявам се, че това не е позицията на водещата на предаването Гала към българската музика и артисти. Надявам се тя да е в течение на отказа. Надявам се също така това да не е позицията на цялата НОВА ТВ“.

Според вестник "Уикенд“ бащата на Андреа Банда Банда Красимир Влъчков е в съвета на директорите на "Топлофикация Банско“ и е съдружник в още 5 дружества. Според запознати бащата на Андреа е вкарал мъжа на Гала – Стефан Николов в бизнеса със зелени енергии и така Андреа Банда Банда си е бетонирала стола на панелист в сутрешното предаване на Гала по Нова тв.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Любопитни новини:
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).