Alistair Fraiser ще отбележи "Черния Петък" за първи път!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:04 / 22.11.2022
1763
Black Friday е сред новите празници, които успяха бързо да се наложат в България. Самият термин оргинално бележи денят след "Деня на Благодарността“ в САЩ. През този ден, националните вериги магазини традиционно предлагат масови промоции за голямо разнообразие от стоки в опит да привлекат купувачите в магазините, като през последните няколко години започнаха да предлагат подобни оферти и в онлайн пространството.

Разбира се, тази практика се разрастна и вече Black Friday, наричан още "Черен Петък“, се наблюдава в държави от целия свят, включително и при нас. В този ред на мисли, искаме да зарадваме всички почитатели на Black Friday с една новина – Alistair Fraiser за първи път ще отбележи този празник.

Кои са Alistair Fraiser?

Alistair Fraiser е един от малкото български брандове за дрехи, които са се доказали в чужбина. Компанията има над 15 години опит в стрийтуеър фешън индустрията, работейки с много различни марки и компании. Alistair Fraiser се слави с това, че не налага надценка на своите продукти, тъй като тяхната главна цел е да разпространи стрийтуеър модата сред потребителите.

Друга отличителна черта на бранда е разнообразието от деним артикули, които ще откриете само и единствено на техния сайт. Ще откриете най-различни деним ризи, якета, къси панталони, дънки и карго дънки.

Защо ви представяме този бранд?

Както споменахме, Alistair Fraiser е добре позната марка в Европа. С над 15 години опит в сферата, те бързо успяха да се наложат и на българския пазар. Брандът работи с редица известни български личности и инфлуенсъри. Интересното обаче е, че компанията досега не е отбелязвала Черен Петък, нито в България, нито в Европа.

Е, това се промени. В официално изявление в Instagram, брандът сподели, че за първи път ще чества Black Friday в периода от 25.11 до 28.11. Всички фенове на марката ще могат да се възползват от доста добри намаления до 30% на всички артикули от сайта. Напомняме, че Alistair Fraiser преди седмица пусна своята нова колекция. Тази колекция включва дрехи, които са една идея по-подходящи за зимния сезон, тъй като тя съдържа разнообразие от плетени шапки, плетени якета и тениски. Всички спортни ентуасиасти ще могат да разгледат новите им oversized тениски и спортни късни панталони, които са идеални както за тренировка, така и за ежедневни визии.

Повече относно артикулите на Alistair Fraiser, както и предстоящата им Black Friday кампания с до 30% намаления, започваща на 25.11, можете да откриете в техния сайт - www.alistairfraiser.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Почина велик музикант
Автомобилът ви е "спрял да дърпа"? Какви са причините
Той е банкер от "Уолстрийт", български зет и влезе в надпреварата...
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
50-годишната Росица Пейчева, бременна в 7-ия месец: Благодаря, че...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).