Алисия с тотална промяна в живота си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
23:55 / 15.01.2020
35895
Преди време се заговори, че изпълнителката ще слезе от сцената, за да създаде семейство с половинката си Симеон Филипов. Милионерът отдавна намеквал на любимата си, че няма нужда да пее по задимените кръчми и той е готов да подсигури лукс и бляскаво бъдеще както за нея, така и за сина ѝ Валерко.

Самата Алисия от доста време насам неглижирала кариерата си. Откакто е с Мони Филипов, изявите ѝ рязко намаляха. Когато пък приеме участие, редовно закъснява с часове и така изнервя феновете си. Певицата неведнъж е виняла кариерата си и постоянните си отсъствия нощем за разделите с бившите си половинки. Този път обаче смятала да избере любовта пред работата си и най-сетне да създаде стабилно семейство.

Симеон Филипов се занимава с недвижими имоти. От години е спряган за един от най-желаните ергени в София, макар много рядко да се появява на публични събития.

Певицата запазва тенденцията във връзките си, като и този път си е избрала по-млад мъж от нея. Според информация на “България Днес" двамата са заедно повече от година. Най-интересната подробност в любовната история е фактът, че ги запознава бившият приятел на Ася – Георги Станоев-Бирмата.

Ексвъзлюбеният и сегашният мъж на певицата се познават от години и дори са имали общи бизнес интереси. Малко след като започват неприятностите на Бирмата с властите и той изчезва безследно в чужбина, Алисия и Симеон се преоткриват. В момента двамата живеят в скъп имот в полите на Витоша. За лукса, в който тъне изпълнителката, може да се съди от нейните снимки в социалните профили.

За наличието на нов мъж в живота си Алисия загатна преди време, когато замина на екзотично пътешествие. Тогава тя качи кадър от частен самолет, на който е вплела крак с тайнствен мъж. Малко по-късно певицата все пак се снима с гаджето си, но скри лицето му. Наблюдателните й приятели успяха да разпознаят Симеон. Издава го характерната за него брадичка, оформена като “катинар". Макар в началото да се криеха, в момента Алисия и Филипов могат да бъдат забелязани заедно в най-модерните столични заведения. Самата певица ежедневно споделя снимки от новия си дом.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).