22 представления очакват пловдивчани в поредното издание на "Сцена на кръстопът"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:32 / 11.09.2019
3934
Точно 22 представления ще могат да наблюдават пловдивчани и гостите на града по време на 23-ото издание на Есенния театрален фестивал "Сцена на кръстопът", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Събитието ще протече от 11-и до 21 септември.

Фестивалът ще бъде открит с две премиери - копродукцията на Пловдивския и Младежки театър "Николай Бинев" - "По-полека", и "Слава!" на Пловдивския театър.

"По-полека" е спектакъл с песни на Стефан Вълдобрев от Ваня Щерева и Стайко Мурджев, като представлението е тази вечер (11 септември) от 19 часа на Голямата сцена в Драматичния театър. В четвъртък от 19,30 часа на Камерната сцена пък е "Слава" - истинската история на Флорънс Фостър Дженкинс.

Специално за фестивала в Пловдив пристига великият Стефан Данаилов, който играе в "Актрисата" заедно с Аня Пенчева. Това ще е първото му участие в Пловдив след тежкия инцидент, който Ламбо претърпя край морето. Представлението е на 21 септември от 19 часа в Драматичен театър - Пловдив.

Гледайте в прикаченото видео какво заявиха домакините на "Сцена на кръстопът" на днешната пресконференция!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).