Какво каза Борислав Инчев на Славчо Атанасов

Автор: Любомир Минчев
Коментари (1)
13:40 / 15.07.2019
11360
Заявката на ВМРО в Пловдив да се яви със своя кандидатура за кмет на града е сериозна докато не се окаже кьорфишек. Местният лидер Борислав Инчев намекна, че това е възможно, организацията има готовност. Все пак той направи уговорката, че първо трябва да се види какво предлага политическият пазар в града. Но Инчев и сега е наясно какво предлага – същото от преди четири години. Драстична промяна на сергията не се очаква – кандидат на ГЕРБ, все по-вероятно Тотев, кандидат на БСП – незнайно кой, но няма никакво значение, кандидат на "десните“ – неясно кой, но и това няма значение, както и вечната Каназирева – без никакво значение.

Ето го политическият пазар, от който се интересува Инчев. Но той  се вълнува най-вече от  друго – дали няма да изпълзи отново Славчо Атанасов с претенциите за общ патриотарски кандидат. Дали онова, което се върти в главата му,е същото, което си мислят Каракачанов и Валери Симеонов. Очевидно не е същото.

ВМРО в Пловдив иска да се яви самостоятелно или може да се яви самостоятелно  - това са две различни обстоятелства. От направената заявка стана ясно, че ВМРО иска да играе солово. А дали може, е въпрос на политически пазарлък. При политическия пазарлък за Инчев и хората му ще остане утехата да си направят отделна листа за общински съветници и да предложат свои кандидати за районни кметове. Това е лош сценарии, определи го Инчев.

Е, това каза местният лидер на ВМРО – много искаме да играем сами. Каза го ясно, за да чуе и Славчо Атанасов от НФСБ – най-слабият кмет в новата история на града. Не искаме да имаме нищо общо с теб, предателю, каза още Инчев. Искаме да измием това петно от нашата организация.  И не искам хората ни да стискат зъби и да гласуват с отвращение за натрапени  кандидатури, както стана преди четири години.

Това каза Инчев на Славчо Атанасов. Изглежда и красиво. Но трябва да го повтори, ако му се наложи да играе по лошия сценарии. А лошите сценарии са пред погледа ни. Сегашният депутат Александър Сиди обяви Славчо за смешен кмет, но през 2015 година застана отново зад кандидатурата му, а по-късно се съгласи да бъде втори в листата на патриотите за парламентарните избори, водена от Атанасов.  Така и стана депутат.

Не ни унизявайте повече с подобни ситуации, каза още Борислав Инчев. Трябва да го каже и на Каракачанов. Защото при лош сценарии, какъвто Инчев допуска, с патриотите в града ще бъде свършено.Политическият пазар ще мине и без тях.

Виж коментарите (1)

Още по темата (787):
07.02.2022 Беляшки се върна в община Пловдив
03.02.2022 Мирослав Беляшки: Не сме се карали с кмета, но ми е болно, че нещата не
вървят!
03.02.2022 Ексклузивно: Зико изгони началника на отдел "Канцелария на кмета и
протокол"!
09.12.2021 Съдът отхвърли жалбата срещу избора на Виктория Михайлова за кмет на
Калояново
25.11.2021 Мнение: Зико вече изцяло владее община Пловдив, заобиколен от послушковци
25.11.2021 Славчо Атанасов към Зико: Прекалено наведената поза в политиката не върши работа
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).