Жестоко убийство с брадва край Момчилград, извършителят се барикадира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:13 / 21.04.2018
5832
Възрастната жена, която бе намерена мъртва днес в момчилградското село Кременец, е убита по особено жесток начин. Тя е била посечена с брадва, а по тялото й са открити множество следи от ударите. Сигналът за намереното тяло е подаден днес около 10.30 часа на тел. 112. На мястото на произшествието незабавно са пристигнали директорът на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов, окръжният прокурор Желязко Стефанов, прокурор Бонка Василева, разследващ полицай и дежурна оперативна група за извършване на оглед.  Задържаният за убийството 48-годишен мъж е с психични отклонения.

Многократно е лекуван в психиатрия. Според разследващите може да няма мотив за жестокото престъпление. След пристигането на полицията мъжът се барикадира в дома си, заплашвайки, че ще се самоубие. Налага се да бъде приложена сила и на място пристига спецотряд. Операцията е приключила за минути и мъжът е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство за убийство. Работата по случая продължава под наблюдението на Окръжната прокуратура в Кърджали.  

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).