Жената на Цветанов с нова кола за 70 бона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:30 / 23.10.2020
60995
Нова придобивка има съпругата на Цветан Цветанов – Десислава, видяха фотографите на "Пик" и "Ретро“. Жената на бившия втори в ГЕРБ бе уловена на разходка по женски заедно със своята кумица Ваня Колева, която бе зам.-министър на спорта, но се прости с длъжността си покрай разразилата се вихрушка около "Апартаментгейт“. Двете дами обикаляха из магазините в столицата, а в ролята на шофьор бе Десислава, която отскоро е зад волана на чисто нов автомобил.

Лукс колата е на английската марка "Мини Купър“, на която жената на Цветанов от години е отявлен фен. Г-жа Цветанова е избрала модел в ефектен син цвят, който няма как да остане незабелязан нито из улиците, нито по паркингите. Освен това бутиковото дамско возило е супермощно и разполага с всякакъв тип екстри. Справка показва, че цената му е между 70 и 80 хиляди лева, а очевидно жената на отцепника от ГЕРБ обича скъпарските вещи.

По време не лежерната си разходка заедно с кумицата си на рамото си Десислава носеше яркочервена кожена раница, подходяща за по-младите представителки на нежния пол. Чантата е на популярната дизайнерска марка "Москино“, а въпросният модел струва 400 лева. И приятелката на Цветанова обаче не ѝ отстъпва по лукс и също бе нарамила миничанта на модния гигант "Луи Вюитон“, която пък удря хилядарка. 

Двете дружки се отбиха до мегамаркет за детски стоки, откъдето само кумицата на Цветанови излезе с покупки в ръце. Десислава и Ваня явно са стриктни по отношение на Ковид-19 и пазаруваха с маски и ръкавици. След шопинга се отправиха в неизвестна посока, за да продължат деня си с обяд и кафе.

Припомняме, че Цветанови са съседи с кумците си, които живеят няколко етажа под тях в скандалната баровска кооперация на "Артекс“ в кв. "Изток“. Двете семейства редовно могат да бъдат засечени да вечерят заедно или да се разхождат в квартала, а през изминалото лято за пореден път споделиха и морската си почивка.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).