Жена тръгна на пазар, но се случи непоправимото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:33 / 23.11.2018
3997
Трагичен инцидент е станал днес във Враца. Жена е починала, а трупът й останал да лежи на тротоара на улица "Екзарх Йосиф“. Фаталната сцена се е разиграла преди минути пред офиса за застраховки край бившия ресторант "Ахат“.

Жена на видима възраст около 70 години ходила да пазарува в кварталния магазин. На връщане към дома си обаче изневиделица се свлякла на земята. Служители от близките търговски обекти незабавно се притекли на помощ. Те се опитали да свестят жената, като междувременно подали сигнал на телефон 112.

На мястото светкавично се отзовал екип на Центъра за спешна медицинска помощ, съобщава "Булнюз". Лекарите правили изкуствено дишане и сърдечен масаж на жената, но за съжаление усилията им не дали резултат и тя издъхнала.

Трупът вече е прибран в офиса за застраховки, за да не го гледат хората, които минават по оживената улица. На мястото има екип от трима полицаи, които разпитват свидетели. Очаква се пристигането на патоанатоми, които да транспортират тялото на жената към болницата за аутопсия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).