Жена от Глогово: След потопа намерих дървета в къщата си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:53 / 26.07.2018
3650
След потопа намерих дървета в къщата си, живея в страх. Това каза Росица Илиева от тетевенското село Глогово в ефира на БНТ. Водата е влязла в дома й. Струвало й е много почистването. "Сутринта отидох на работа. Дъщеря ми изпрати снимки. Прибрах се към 12 часа и това, което заварих, бе ужасно. В къщата си намерих дървета. Реката е влачила и камъни, блъскала ги е в основите“, добавя жената.

На въпроса колко време ще й е нужно да почисти следите от наводнението и да възстанови уредите, които вече не работят, тя отговори с "не знам“. "Не мога да ги възстановя. Няма и на кого да разчитам. Съпругът ми почина преди година и половина. Имам деца, но всеки гледа себе си. С каквото могат ще ми помогнат, но не можем да върнем това, което сме го градили с години“, споделя Росица. Живея в страх домът ми да не бъде залят от реката, добавя тя.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).