Жена натопи ченгета, че я насилвали в патрулка и в районното

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:52 / 03.04.2018
7068
Жена натопила ченгета от Врачанско, че я използвали за удовлетворяване на физическите си желания, съобщава "Булнюз". Тя подала редица сигнали, че трима служители на реда я насилили в патрулка по време на работа и в сградата на полицията в Роман.

С.И.М. се оплакала в МВР, че за периода 2016-2017 г. ченгетата Г.М., Б.М. и А.А. многократно са я насилвали да им предоставя ласки. Тя заявила, че те я принуждавали да се качва в полицейския им автомобил, за да удовлетвори нагона им. По думите й в един от случаите те я качили на втория етаж на сградата на полицията в Роман и са правили любов с нея, като за целта са я заплашвали. Жената в момента излежава присъда в софийския затвор.

Докато траело наказанието й, срещу нея е заведено второ дело за набедяване на униформените. То се гледа преди дни в районния съд в Мездра, където магистратите постановиха жената да лежи още две години в зандана и да бъде обществено порицана. От документите по делото става ясно, че жената е с основно образование, омъжена е, безработна и вече е осъждана за различни непристойни прояви.

По време на съдебното заседание С.И.М. се признала за виновна, че е излъгала за полицаите и ги е набедила пред висшестоящи.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).