Жена напръска с газов спрей майка и детенце в парк

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
11:52 / 17.04.2016
9057
Жена напръска с газов спрей млада майка и детенцето й. Софиянец публикува във Фейсбук снимки на нападателката и обясни, че жертвите са най-близките му хора - майка му, съпругата и 13-месечната му дъщеричка. Нападението става вчера около 18 часа в парка "Овча купел", съобщава "Блиц". По неизвестни засега причини 35-годишна жена е нападнала след грозна словесна схватка млада майка с малко дете. Нападателката извадила от чантата си газов спрей и напръскала майката и детето.

Ето какво споделя Мар То във Фейсбук:

Този джогинг фрик е нападнал днес дъщеря ми (13-месечна и прохождаща все още), жена ми и майка и със сълзотворен спрей в парка! Парка в Овча купел - старата част в 17.55!!! Този опасен индивид тича въоръжен в прекрасното топло време между майки с деца!

БЛАГОДАРЯ на мъжете, който я бяха задържали и ми я бяха подготвили да я предам на полицията. Оказа се, че това не е първо подобно деяние от нея в района. От 112 реагираха светкавично и на 5-тата минута дойде бърза помощ и полиция. Всички са добре, но след 24 часа ще я пуснат и не знам .....ПАЗЕТЕ СЕ!


Виж коментарите (10)
Още новини от Национални новини:
Доц. Мангъров обясни за "вируса на шамара"
Иво Сиромахов: Ако смятате, че абитуриентите са прости, значи не ...
Арестуваха шофьора, блъснал друг водач на главен път
Измамите, за които да внимаваме при плащане онлайн
Повече от 40 минути реанимирали 5-годишното дете
Черно море е застрашено заради проект?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).