Жана Бергендорф шашна всички с разголения си тоалет на откриването на "Евровизия“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:41 / 08.05.2018
30859
Дълги рокли, красиви костюми и дълбоки деколтета, капси, каишки и всякакви екстравагантни аксесоари белязаха откриването на тазгодишния песенен конкурс "Евровизия“ в португалската столица Лисабон. Родната делегация блестеше с дамското си присъствие – Жана Бергендорф, която беше избрала провокативен тоалет в черно, с деколте до кръста, което разкриваше женствените ѝ форми.  Всички от формацията Equinox също бяха заложили на цвят ноир, който е и модното им решение за сценичните костюми.

"Тук е невероятно. Всички ни посрещат с много позитивна енергия!" споделиха българските представители. Тази година червеният килим, по който преминаха делегациите на 43-те държави участнички в "Евровизия“, беше сменен със син - цветът на реката Тежу край брега на която се състоя откриването. Също така и на океана, който стана основна тема в шестдесет и третото издание на телевизионната надпревара, пише в. Монитор. Една от първите делегации стъпили на синия килим пред Музея на изкуството, архитектурата и технологиите беше тази на Азербайджан. С изпълнение на представителката на страната Айсел, ще стартира първият полуфинал на 8 май. На сцената на арена "Алтис" ще се състезават 19 участници, сред които и българските представители Equinox.

Вторият полуфинал на конкурса, чиито девиз тази година е "Всички на борда!", ще е на 10 май, а победителят ще бъде излъчен на 12 май. "Евровизия“ е най-гледаният песенен конкурс на Стария континент като традиционно публиката пред екраните варира между 100 и 600 милиона зрители. България е в топ пет на фаворитите за победа на конкурса, написа преди дни електронното издание esctoday.com, специализирано във всекидневни новини за Евровизия. Най-големи конкуренти, според експертите, са ни Израел, Франция, Австралия, Норвегия, Естония, Чехия, Швеция, Испания и Италия.

Виж коментарите (5)

Още по темата (15):
15.05.2018 Предложиха Джорджано за "Евровизия"!
14.05.2018 Композиторът на българската песен: На "Евровизия" има търговия с точки
13.05.2018 Израел обезумя след успеха на "кудкудякащата" песен на "Евровизия"
13.05.2018 Никаква логика в "Евровизия"! Авторът на нашата песен: Имахме по-големи очаквания
13.05.2018 България се класира на 14-то място на Евровизия
11.05.2018 Вижте под кой номер ще излезе България на финала на "Евровизия"
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).