Завардиха изходите и входовете на Варна заради избягал затворник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
13:42 / 22.06.2018
3335
На всички входно-изходни артерии във Варна има засилено полицейско присъствие, споделиха очевидци за  Varna24.bg. Предполага се, че акцията на униформените по пътя за "Златни пясъци", за Добрич, Бургас и към автомагистрала "Хемус", е заради издирвания затворник Борис Иванов, осъден на общо 13 години затвор за кражби и блудства. От пресцентъра на полицията във Варна заявиха лаконично, че не могат да коментират темата. 

Според официално съобщение в сайта на МВР той се е отклонил от изтърпяване на наказанието от затвора в Ловеч. Мъжът е на 48-години, той е среден на ръст, с кафяви очи и къса, черна коса. Борис Иванов е с нормално телосложение,  продълговато, леко мургаво лице, правилен нос, високо чело. На врата си има татус – червена целувка. От полицията призовават хората, които имат допълнителна информация за издирвания, или го забележат,  да сигнализират на тел. 112 или във всяко поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

Виж коментарите (12)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).