Защо Борисов отстрани Бисер Петков?

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
19:16 / 29.11.2019
6373
Натрупаното напрежение в системата доведе до това премиерът Бойко Борисов да поиска и приеме оставката на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков. Това каза пред журналисти в Благоевград зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев.  Велчев добави, че през вчерашния ден са имали заседание, на което въпросът не е бил обсъждан.

"Предполагам, че с натрупването на много напрежение в тази система, може би неправилни или ненавреме взети решения, както и натрупване във времето на проблеми доведоха до това премиерът Борисов да поиска и приеме оставката на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков.

"Вие виждате, че има напрежение в системата, затова е естествено да се вземат мерки. А и няма нищо лошо в смяната. Ето и при последните избори се видя, че хората искат промяна, искат реформи“, каза още Велчев.

Той подчерта, че ако една партия държи на себе си и иска да бъде подкрепяна, то това е формулата и начинът да съществува и да се развива. "Аз мисля, че сме доказали, и Борисов е доказал като лидер и като министър-председател трети мандат, че знае и взима решения навреме“, коментира Велчев.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).