Запорираха търговската марка "СДС"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:12 / 15.08.2017
2727
Търговската марка "СДС" е запорирана заради неплатени адвокатски хонорари. Това става ясно от запорното съобщение. Партията на Божидар Лукарски дължи хонорари на Диньо Бозаджиев от 2013 г. Изплатена е малка част от парите и така се стигнало до мярката запориране.

Така, ако СДС реши да отпечата плакати или да снима предизборно видео, ще трябва да се лиши от емблематичното синьо лъвче. СДС изпратиха позиция по случая, в която заявяват, че сумите са преведени към частния съдебен изпълнител и считат случая за приключил.

"Парите, за които адв. Бозаджиев твърди, че не са му изплатени, и заради които е запорирал търговската марка на СДС, са инкасирани служебно от началото на 2017 г. от субсидията на СДС, от банката, която обслужва сметката на партията.

Тези суми са преведени към ЧСИ № 783 - Иван Чолаков, който е нает от адв. Бозаджиев, заради запора който той е наложил върху търговската марка СДС. Дали въпросните суми са преведени от ЧСИ - Иван Чолаков към адв. Бозаджиев, СДС няма как да знае или да контролира. Партията не носи отговорност за това. За нас сумите са изплатени, а случаят е приключен", заявяват сините.

Източник: bTV


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).