Заловиха мъжа, издирван за убийството в Горна Оряховица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
20:48 / 12.11.2018
6052
Обявеният за общодържавно издирване 36-годишен Николай Кънчев, заподозрян в убийството на 40-годишната Марияна, е заловен, предава Нова тв. 

Мъжът е разпознат от хора в близост до Автогарата в града и арестуван от криминалисти. Не е оказал съпротива. Окръжна прокуратура - В. Търново ще го остави за 72 часа в ареста. Най-вероятно ще бъде поискана и мярка "задържане под стража" за постоянно.

На 10 ноември, около 17,30 часа, 36-годишен мъж, наркозависим, намира в жилището си, мъртва, 40-годишна жена. Подава сигнал до полицията и медиците, които констатират смъртта, вследствие на множество прободни рани. Самият мъж, който е открил трупа, е в болница със счупен череп и наранявания от нанесен му побой. 

Николай не е семеен, а убитата жена му била гадже. Затова и основният мотив според разследващите е ревност. Към това ги води и състоянието на собственика на жилище, в което се разигра драмата. Светослав Спасов е със счупен череп от побой и се възстановява под охрана в търновската болница. Светослав Спасов е със счупен череп от побой и се възстановява под охрана в търновската болница.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).