"Закопчаха" 34-годишна учителка в съмнителна кръчма пред клас абитуриенти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
17:29 / 20.05.2012
6431
Учителка по английски език в елитната врачанска гимназия "Христо Ботев" бе арестувана за хулиганство, съобщиха от полицията. 34-годишната Виктория Иванчева купонясвала с клас абитуриенти в кръчма, известна като свърталище на мутри. Екшънът се разиграл малко преди полунощ в петък в заведение на улица "Кирил и Методий" 2 по време на рутинна проверка за употреба на забранени вещества. 

Учителката отказала да покаже личната си карта и да разтвори чантата си, като нарекла униформените "пустиняци" и заплашила, че ще ги срита. Крясъците и ругатните й продължили дори когато тя била предупредена писмено да не се държи толкова арогантно. Това наложило да й бъдат щракнати белезниците пред очите на целия клас. Отделно от това се оказало, че заведението извършва нелегална дейност. 

38-годишният му собственик Асен С. по прякор Гагата нямал никакви разрешителни и също му е съставен акт. Учителката бе докарана под конвой в Районния съд вчера след обяд по образувано срещу нея дело по Указа за борба с дребното хулиганство. Като свидетели се явиха тримата полицаи, участвали в проверката, които разкриха, че резилът се е разиграл в присъствието на шефа на криминална полиция Иван Иванов. 

Съдия Стела Колчева обаче не даде ход на делото и го отложи за понеделник, тъй като учителката дотогава трябва да си осигури адвокат. На делото са призовани и трима от учениците й.


Източник: в. "Стандарт"

Виж коментарите (15)
Още новини от Национални новини:
Българин е похарчил 2 600 лева за бургери
Борисов: Cрамота e да съм на един плакат с Денков
Подробности за инцидента на Централна гара в София 
Царуването на парите в брой е към своя край, скоро ще бъдат помет...
Запомнете тези четири дати през юни
Гвоздейков: Композира се нов влак за Пловдив, вината е на машинис...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).